Power Pinball

Speel Power Pinball

Heb je zin in een ouderwetse pinball spel? Dan is Power Pinball spelen dé uitdaging voor jou. Deze game is een nabootsing van de traditionele flipperkasten, omdat je slechts een achtergrond hebt. Toch moet je altijd op de hoogte zijn om de maximale score te halen. Waar kan je Power Pinball spelen? Hoe zorg je dat je altijd controle hebt over het spel? En wat zeggen anderen hierover? Hieronder vind je de antwoorden op al deze vragen

Platformen

Power Pinball werd in 1991 uitgegeven door de ontwikkelaar Karmasoft. Toen dit gebeurde, was het spel alleen beschikbaar voor de Amiga. Deze console werd in de jaren '80 en '90 verkocht door Commodore. In de 21ste eeuw is dit spel beschikbaar gemaakt voor de gebruikers van PC's. Power Pinball spelen is alleen mogelijk met Adobe Flash Player. De spelers kunnen deze software downloaden via een URL-link die beschikbaar is op de pagina van de game.

Besturing van Power Pinball

Bij deze game heeft men de volgende toetsen nodig om te spelen. Het onderste pijltje moet worden gedrukt om de bal weg te schieten. Ook moeten de spelers de linkse en rechtse pijltjestoetsen gebruiken om de flippers te bedienen. Tevens kunnen zij op het bovenste pijltje klikken om het tilt-systeem te activeren.

Recensies

Er kan worden gezegd dat Power Pinball positief is ontvangen door de spelers in de hele wereld. In Nederland heeft deze game een score van 3.5/5 en meer dan 28.000 hebben het uitgeprobeerd. Ook is dit het geval in de Verenigde Staten. Hier geeft ruim 76% van de spelers aan dat het spel top is. Dit is de suggestie van meer dan 98.000 personen. Tevens zijn spelers in België erg te spreken over Power Pinball. Meer dan 38.500 personen gaven deze game een beoordeling van 7/10.

Terug naar overzicht