Illuminati flipperspel

Speel Illuminati Pinball

Geloof je dat de Illuminati een uitdaging zijn? Illuminati Pinball spelen zal je zeker een antwoord geven op deze vraag. Dit pinball spel heeft het thema van de Illuminatie en dit wordt meteen herkend aan de achtergrond. Dit is een afbeelding van vijf leden van de Illuminati met een piramide in het midden. Ook kunnen de spelers de hoogste scores halen door zo veel mogelijk mysterieuze elementen te raken. Toch moet je rekening houden met de geheimzinnige obstakels die elk moment kunnen toeslaan. Zij kunnen de bal heel hard terug slaan. Hieronder lees je waar je de uitdaging aan kunt gaan en hoe je jezelf moet voorbereiden. Tevens lees je de ervaringen van andere gamers over dit spelletje.

Platformen

Illuminati Pinball is alleen beschikbaar op de PC. Illuminati Pinball spelen is alleen mogelijk met Adobe Flash Player. Spelers kunnen dit downloaden door op de URL-link te klikken die in de pagina wordt weergegeven.

Besturing van Illuminati Pinball

Bij dit online pinball spel moet men de flippers besturen door op de pijltjestoetsen te klikken. Ook moet er op de spatiebalk worden gedrukt, zodat de bal in het spel wordt gebracht. Dit spel wordt meteen herkend aan de achtergrond.

Recensies

In Nederland zijn spelers positief over Illuminati Pinball. Meer dan 38.500 mensen hebben deze game gespeeld en ze geven het een beoordeling van 6/10. Bovendien zijn de fanatieke pinball spelers in België tevreden over dit spel. Hier hebben meer dan 5.600 personen het spel een score gegeven van 6/10. Tevens was Illuminati Pinball spelen een prettige ervaring voor de spelers uit de Verenigde Staten, want meer dan 1.300 personen kenden het een score van 3.1/5 toe. Tot slot zijn de pinball fanatiekelingen positief over Illuminati Pinball. Dit spel kreeg een beoordeling van 3.4/5 en het werd door meer dan 2.600 gamers gegeven.

Terug naar overzicht