Festival Pinball

Speel Festival Pinball

Houd je van muziek en pinball? Festival Pinball spelen is een must voor je om de hoogste scores te halen. Dit doe je terwijl een leuke muziek op de achtergrond speelt en je de leuke elementen van de game, zoals de muziekboxen, kunt raken. Hieronder lees je hoe je ontspannend een potje Festival Pinball kunt spelen. Ook zie je de toetsen die je moet gebruiken en wat anderen over de game zeidem.

Platformen

Dit spel is alleen beschikbaar op de PC. Men heeft een Adobe Flash Player-plugin nodig om te kunnen spelen. De spelers kunnen dit downloaden door op de URL-link te klikken, die in de pagina wordt weergegeven.

Besturing van Festival Pinball

Festival Pinball is een online spel dat een goede nabootsing is van de traditionele flipperkast. De spelers zien immers hetzelfde systeem om punten te halen. Echter moeten zij de pijltjestoetsen van het toetsenbord gebruiken. Ook moeten zij de bal in het spel brengen door op de spatiebalk te drukken. Festival Pinball spelen is kenmerkend door het festivalthema. De spelers zien bijvoorbeeld een drumstel aan de onderkant van het speelveld. Hier valt de bal als de spelers die niet meer onder controle hebben.

Recensies

Over het algemeen is Festival Pinball goed beoordeeld. Volgens de fanatieke gamers in België heeft deze game een score verdiend van 6/10. Dit cijfer werd door meer dan 16.000 personen gegeven. Ook in Liechtenstein zijn de spelers positief over Festival Pinball. 89% van de gamers uit dit land raadt het aan. Tenslotte zijn de spelers uit Nederland tevreden over deze game. Meer dan 10.000 personen heeft het namelijk een score gegeven van 4/5. Kortom, Festival Pinball spelen is een ontspannende manier om hoge scores te halen, terwijl je naar muziek luistert.

Terug naar overzicht