Serious Pinball - Dé flipperkasten & pinball site van het internet!

Seriouspinball.nl takes pinball seriously! Deze website is opgezet door echte pinball fanatiekelingen, die het reelmatig tegen elkaar opnemen in een spannende pinball wedstrijd. Wie haalt de hoogste score en wie is de winnaar? Pinball is onze grote hobby en we willen jou én onszelf dan ook voorzien van de vetste pinball automaten! Zo heb je nog uren spelplezier en kun je het opnemen tegen de highscores van ons en alle andere enthousiastelingen die op ons netwerk aanwezig zijn!

Flipperen

Pinball is natuurlijk afkomstig van de vroegere flipperkast in de horeca. Deze interessante automaten stonden je dag in, dag uit, uit te dagen om je gulden aan hen te spenderen! Het flipperen vereiste een grote kast, die onderhoudsgevoelig was. Daarbij nam deze veel ruimte in beslag en speelde je keer op keer op dezelfde kast. Daarom is het spelen van pinball zo interessant geworden!

Pinball

Pinball is eigenlijk een digitale versie van het flipperspel zoals je dat kent! Het voordeel is dat je niet meer de deur uit hoeft om het te spelen. Daarbij is de vereiste van een grote onderhoudsgevoelige flipperkast ook weggenomen. Tot slot kun je tal van verschillende kasten bespelen, zonder dat je daarvoor een meter hoeft te verplaatsen.

Ten opzichte van het gebruikelijke flipperen biedt het pinball dus tal van voordelen!

Speel gratis en direct!

Als jij op zoek bent naar een spannend spelletje pinball, dan zit je hier aan het juiste adres! Bij seriouspinball.nl vind je een enorm aanbod aan pinballgames! Deze hebben ieder zijn eigen kenmerken en speleigenschappen! Ons advies is om lekker te gaan proberen en zelf te ervaren welke van de kasten jou favoriet is! Vervolgens kun je jezelf gaan trainen en oefenen om een gooi te doen op de highscores!

Dé pinball site van het internet!

Als je op zoek bent naar pinballgames, is er maar één site die op moet komen! Seriouspinball.com! We zijn continue in beweging om nieuwe pinballautomaten toe te voegen en de website verder te optimaliseren voor onze gebruikers. Zo vind je hier bijvoorbeeld ook informatie over de Japanse pinball vorm: pachinko! Heb je, ondanks onze inspanningen, toch nog tips suggesties of aanmerkingen? Laat het ons dan even weten, door middel van een berichtje kun je ons op de hoogte stellen van jou voorstel. We zullen ieder bericht in serieus beraad nemen!